Dobro došli! Interesuje vas proizvodnja obuće?

E-mail: info@pratika.rs

Zoom
SISTEM ZA RASPRŠIVANJE LEPILA

SISTEM ZA RASPRŠIVANJE LEPILA

Proizvod je dostupan
Ceduljice: pištolj, lepilo, raspršivač,
Isporuka za narudžbe radnim danima u roku 48 sati na teritoriji Republike Srbije.
Detaljnije informacije o kupovini i isporuci.

OPIS PROIZVODA:

SISTEM ZA RASPRŠIVANJE LEPILA SA 1,2 3 ili više radnih mesta

 

   Sistem je u cilju da poveća produktivnost u vezi sa upotrebom lepila na bazi vode i lepljenje koji karakterišu sve faze montaže gotovog proizvoda, gde je suštinski potrebna najveća preciznost. Ergonomija novog raspršivača, zajedno sa preciznim mlazom lepila našeg pištolja, omogućuje brzo i tačno nanošenje, što ga čini veoma efikasnim u zameni sa tradicionalnim četkicama.

   Pištolj je pogodan za prskanje od najmanje 3 mm do maksimalno konusa 50 mm i ima čelični kontejneru od 10 lit kapaciteta, sa teflonskom oblogom nerđajućeg čelika. Može se podešavati u svim svojim funkcijama: količinu lepka, širina mlaznjaka i kvaliteta raspršivanja. Sistem, u kombinaciji sa usisnim ventilom, omogućava uštedu vremena, istovremeno garantujući savršeno raspršivanje lepila čak i sa različitim debljinama nanosa. Protok vazduha neposredno pre i nakon izdavanja lepka omogućava stalnu čišćenje mlaznice.

   Apsolutna preciznost, velika univerzalnost i potpuno odsustvo održavanja, čine naš sistem raspršivača pogodnim za veoma široki spektar lepljenja malih i velikih serija. Kontejner omogućava korišćenje lepka u vrećama u praktičnom pakovanju (vreća je u kutiji), zahvaljujući kojoj se ne prlja, izbegavajući filtriranje lepila a i ne dolazi u kontakt sa vazduhom.

 VIDEO POGLEDAJTE OVDE

 

MIŠLJENJA O PROIZVODU:

Shop Categories 2010-04-20Permalink
Products 2010-04-20Permalink
News 2010-04-20Permalink


Static Content 2010-04-20Permalink
Posebne kategorizacije 2010-04-30Permalink
OLOVKE ZA PISANJE PO KOŽI 2016-06-21Permalink

Captcha