Dobro došli! Interesuje vas proizvodnja obuće?

E-mail: info@pratika.rs

Zoom
FARBA, BOJA /lak/ ZA IVICE KOŽE

FARBA, BOJA /lak/ ZA IVICE KOŽE

Proizvod je dostupan
Ceduljice: farba, ivice, rub, mat, sjajna, boja, lak, osnova, sjaj
Isporuka za narudžbe radnim danima u roku 48 sati na teritoriji Republike Srbije.
Detaljnije informacije o kupovini i isporuci.

OPIS PROIZVODA:

FARBA(LAK) ZA IVICE SEČENE KOŽE

za obuću, za kaiševe, priveske, i druge kožne galanterije gde se ivica, rub sečenog dela jasno vidi a potrebna je zaštita ili estetska korekcija a koja se nanosi farbanjem.

  Osnova je voda vode i razne emulzije prirodnih i sintetičkih polimera, što omogućuje elastičnost nakon sušenja a i tokom upotrebe; sa pigmentima boja. Potpuno sušenje nakon 48 sati. Mogućnost poliranja.

 

 
FARBA ZA IVICE Fenice®  su  emulzije prirodnih i sintetičkih polimera na vodenoj bazi. Namenjeni su za završnu obradu sečene ivice kože: torbe, kaiševi , gornjišta obuće, galanterija, knjigovezački  i sarački proizvodi.

Dostupni su u verzijama SJAJNA I MAT KAO I NEUTRALNI UW VISOKI SJAJ.
BOJE SE MOGU MEŠATI MEĐU SOBOM (preporuka sjajno sa sjanim i mat sa mat) za dobijanje nijansi)
ZA VISOKO PIGMENTIRANJE KORISTITI FENICE SL-M PIGMENTNE BAZE

 TON KARTA ZA OSNOVNE NIJANSE DOSTUPNE U MAT VARIJANTI: ovde

nanošenjem BAZE ostvarujete bolje vezivanje nanetih materijala nego da koristite samo FARBU. Dobijate lepše, oblije ivice. Upotrebom BAZE + MAT FARBE + VISOKOG SJAJA dobijate efekat dubine na ivicama koje daje posebnu estetsku vrednost proizvoda.

Odlikuju se dobrom moći pokrivanja a posebni efekti se dobijaju nanošenjem u više slojeva (uglavnom dva).sa mogućnostima glačanja i poliranja prema potrebama i željama....

Sve verzije se primenjuju ili ručno ili mašinski i a prosušuju se brzo.
  Nakon 24 sata sušenja, delovi se mogu bezbedno šiti, spajati, uklapati u sklopove, lepiti.... Preporučujemo prirodno sušenje u prostorijama bez prašine, bez raznih isparavanja uključujući i vodenu paru, bez direktnog uticaja sunčeve svetlosti i bez promaje. Direktnim uticajem toplote stvara se tvrdi film pa se polimerizacija ne vrši ravnomerno a veza između polimera i kože postaje slaba.
 

Optimalne performanse posle 48 sati primene, tada je farba u potpunosti završila polimerizaciju i spremna za krajnjeg korisnika.

 

INFORMATOR NOVEMBAR 2021

 

 

 

PAKOVANJE; neto 1kg
BAZA HS5750/TL: gumirana blago providna mat baza za lce koja prodire u kožu , daje elastičnost i veću postojanost, posebno naglašava boju i lepše definiše ivice, i često je potreban samo 1 sloj boje
BAZA HS5750/TC visioko koncentrisana podloga, blago mat providna, sa jakom vezom sa različitim materijalima: koža, eko-koža, skaj,...
OSNOVNE BOJE : BELA, SMEĐA I CRNA, kao i VISOKI SJAJ dostupne su i na komad.
FIX UW SJAJAN I MAT univerzalni bezbojni visoki sjaj /Mkoji daje efekat sjaja, efekat dubine na mat farbama kao i naglašavanje boja uz jaku translucenciju opacitera.
Ostale nijanse boje samo na transportno pakovanje od 24 komada.

MIŠLJENJA O PROIZVODU:

Za ovaj proizvod još nema komentara. Napišite Vi prvi!
Captcha