Dobro došli! Interesuje vas proizvodnja obuće?

E-mail: info@pratika.rs

Lepila na vodenoj bazi

Piquattro je tokom 2010 godine svoju ponudu proširio na nekoliko tipova novih lepila na vodenoj bazi, napravljenoj po najnovijoj tehnologiji koja se koristiti u proizvodnji obuće. Za razliku od svih ostalih lepila na vodenoj bazi, ova lepila su napravljena od isključivo dva elementa LEPKA i VODE.
Lepila su apsolutno bez mirisa, nisu zapaljiva, što značajno olakšava kako rad sa lepkom, tako i njihovo skladištenje. Lepila su specijalno razvijena u saradnji sa nekoliko italijanskih firmi, što proizvodjača lepka, što proizvodjača obuće, kako bi se našlo najoptimalnije rešenje za bolji i kvalitetniji rad, ali i potpuno zadovoljavanje svih Evropskih i svetskih standarda.

Kako se radi o specijalnim lepilima proizvodjač je ostavio otvorenu opciju za pravljenje specijalnih lepila po vaših potrebama, odnosno prilagodjavanje odnosa lepila i vode, gustine lepila i brzine sušenja, kako bi ste i vi dobili najoptimalnije rešenje za vaš proizvod u zavisnosti koji tip materijala koristite, da li se nanos lepila radi ručno ili mašinski.

Uvodjenjem ovih lepila u našu ponudu nije uradjeno prvenstveno radi pospešivanja prodaje, već i radi edukacije domaćih proizvodjača obuće, približavanje standarnima Evropske Unije, ali i isplativost, jer ovo lepilo i pored višestruko veće cene od poliuretanskih lepila, u samoj proizvodnji se pokazalo kao optimalnije. Veća produktivnost, veći broj proizvedenih pari obuće sa istom količinom lepila.

Ostalo je još samo kako da rešimo nedostatak izrazito jakog mirisa lepka na koji su radnici u proizvodnji obuće navikli, i bez kojeg njima opada produktivnost.

MIŠLJENJA O POSTU:

Za ovaj post još nema komentara. Napišite Vi prvi!
Captcha